مدیرکل میراث فرهنگی گیلان گفت: جشنواره پنیر خیکی در فهرست رویدادهای گردشگری کشور و روش فنآوری این محصول ارگانیک لبنی در فهرست میراث ناملموس ثبت شده است.
بهگزارش روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان، ولی جهانی در دومین جشنواره پنیر خیکی که روز پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ در اطاقور لنگرود برگزار شد اعلام کرد: جشنواره پنیر خیکی در فهرست رویدادهای گردشگری کشور و همچنین روش فنآوری این محصول ارگانیک لبنی در فهرست میراث ناملموس به ثبت رسیده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان بیان داشت: در کنار برگزاری این جشنواره فرهنگی، نمایشگاه سوغات محلی و صنایعدستی شهرستان نیز به نمایش گذاشته شده است.
او تصریح کرد: جشنواره پنیر خیکی، از سنتیترین جشنوارههای گیلان است و سابقه تاریخی این پنیر با نوع طعم بخصوص آن به ۳۰۰۰ سال میرسد.
جهانی همچنین اعلام کرد: دو پروژه گردشگری محور اطاقور به لیل، و پام سو آبشار ماهی مشو، از جمله پروژههای گردشگری در دست اقدام این ادارهکل بوده که مطالعات آن آغاز شده است.