نخستین جشنواره گردشگری خوراک خوان پارسی همزمان با هفته پژوهش روز ۲۲ آذرماه با حضور سیدمصطفی فاطمی مدیرکل توسعه گردشگری داخلی در مجموعه گردشگری باغ ایرو و با حضور فعالین گردشگری خوراک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان، رضا حسن پور با اعلام این خبر گفت: اولین جشنواره خوان پارسی توسط دانشگاه علم و فرهنگ و انجمن علمی گردشگری ایران و پایگاه پژوهشی میراث فرهنگی در زمینه غذاهای فراموش شده در تاریخ ۲۲ آذر ماه برگزار شد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان افزود: از استان گیلان 3 فعال در زمینه خوراک و غذاهای از یادرفته توانستند در این جشنواره مقامهای برتر را کسب نماید، دکتر روشن بابایی چهره برتر علمی خوراک کشور را در این جشنواره بدست آورد. فرشته رهبر مقام اول و خانم نوروزی مقام دوم را در حوزه غذاهای از یاد رفته کسب کردند.
او هدف از برگزاری این جشنواره، توسعه و ترویج غذاهای ایرانی و همچنین معرفی نرم افزارهای عرضه و فروش غذاهای ایرانی برای گردشگران اعلام کرد.
گفتنی است نسرین جماعتی کارشناس اداره کل میراث فرهنگی استان به عنوان پژوهشگر غذاهای از یاد رفته، لوح تقدیر دریافت کرد.