بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان، محمدعلی حسینینسب گفت: جشنواره «طعم امید» متشکل از مسابقه آشپزی ویژه معلولان با هدف ایجاد انگیزه، امیدبخشی، تقویت مهارت و اشتغالزایی و نیز ارتباط افراد معلول با حوزههای مختلف صنعت گردشگری برگزار شد.
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی استان گیلان افزود: جشنواره طعم امید ۲، در روز یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ با حمایت مجموعه رستورانی افشار و با حضور محمد اسماعیل شیخ قرایی مدیرعامل انجمن معلولان پارس، یاسینی رئیس گروه تسهیل فعالیت های گردشگری و باقری نماینده انجمن معلولان استان گیلان برگزار شد.
او بیان داشت: در این رویداد که با هدف ایجاد انگیزه به افراد دارای معلولیت برگزار شد، ۷ میز تخصصی گردشگری خوراک برنامهریزی و مسابقه برگزار شد.
حسینینسب اضافه کرد: در این مسابقه ۷ گروه از افراد دارای معلولیت در بخشهای سندرم داون و معلولیتهای جسمی و حرکتی با آشپزی غذاهای متنوع محلی به رقابت پرداختند.
سرپرست معاونت گردشگری بیان داشت: در پایان مسابقه و بعد از داوری، تعداد ۳ نفر برگزیده شدند که به مرحله کشوری راه پیدا کردند و با سه استان مازندران، گلستان و تهران به رقابت خواهند پرداخت.
او گفت: در پایان مسابقه به تمامی شرکتکنندگان و داوران، لوح تقدیر و جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.