بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان، عزت الله ضرغامی در حاشیه بازدید از غرفه گیلان در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران اظهار کرد: جذابیتها و قابلیتهای گردشگری گیلان به ویژه در بخش تنوع غذاهای محلی بسیار بالا است.
وزیر میراثفرهنگی با تاکید بر تقویت غذاهای محلی گیلان افزود: تقویت و توسعه غذاهای محلی، لباس های بومی و ترویج فرهنگ اصیل گیلانی باید مورد توجه قرار گیرد.
او با اشاره به اهمیت برپایی میز خوراک و جشنواره خوراک در گیلان اظهار کردّ: احیا، شناسایی و معرفی غذاهای محلی و بومی گیلان در دستور کار میراثفرهنگی است.
ولی جهانی در حاشیه بازدید وزیر از غرفه گیلان با تاکید بر لزوم توجه به فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری اضافه کرد: علاوه بر ۴۳ بسته سرمایهگذاری، ۱۲۰ فرصت سرمایهگذاری نیز در قالب طرحهای پیشنهادی از سوی دستگاههایی مانند منابع طبیعی امور اراضی، راه و شهرسازی شهرداریهای استان و همچنین آب منطقهای آماده واگذاری است که در میز خدمت سرمایهگذاری کیلان به سرمایهگذاران معرفی میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی استان گیلان ادامه داد: سالن گیلان با مساحت ۲۷۰ متر مربع و برگرفته از عمارت تاریخی بلدیه رشت، علاوه بر بخشهای گوناگون میز خوراک و معرفی فرصتها و ظرفیتهای میراثی، گردشگری و صنایعدستی و برگزاری کارگاهای آموزشی، میز خدمت سرمایهگذاری نیز در فضای مستقل برای ارائه خدمت به سرمایهگذاران پیشبینی شده که بستهها و فرصتهای سرمایهگذاری استان در این فضا برای متقاضیان سرمایهگذاری معرفی شده است.